PARTICIPACIÓ A LA “FESTA ESPLAI” 2014

 

Logo_FestaEncerta

El pròxim diumenge 11 de  maig,  unes 150 persones entre nens/es,  joves i famílies de l’espai diari infantil i juvenil participarem a la FESTA ESPLAI, esdeveniment que organitza cada any la Fundació Catalana de l’Esplai, que està oberta a infants, joves, monitors i monitores i famílies de tot Catalunya. La festa es realitzarà en horari d’11 a 18 hs, al Parc Nou del Prat del Llobregat.

Festa Esplai és també la trobada col·lectiva dels esplais per acomiadar el curs i un dels moments culminants de la campanya “Encerta l’Estiu – Un estiu per a tothom!”, que ofereix més de 500 activitats per a infants, joves i famílies i, a més, inclou la campanya de beques i ofereix com a novetat a les famílies un sistema d’autofinçament de les activitats i la possibilitat de participar en la Gimcana Solidària de l’Estiu.