CAP DE SETMANA JOVE A “MAS CABÀLIES”

P1010831

El grup de  joves de Guadalhorce,  juntament amb un altre grup de l’esplai Bellvitge, marxa aquest cap de setmana, 12 i 13 d’octubre, a l’espai rural de Mas Cabàlies,  situat a la Vall d’Ogassa. Durant aquests dos dies, participaran en una acció d’aprenentatge i servei encaminada a recuperar els prats de pastura de la Finca Mas Cabàlies.

Consisteix en un conjunt d’activitats educatives,  amb un format metodològic d’Aprenentatge-Servei, a través de les quals els joves podran conèixer i aprendre tot el que es vincula al Valor Natural i patrimonial dels Prats de Pastura, la seva biodiversitat i les accions socials i ambientals que afavoreixen la conservació i recuperació d’aquest hàbitat fonamental per la gestió dels ambients prepirinencs.

El programa educatiu Recuperació dels Prats de Pastura de la Finca de Mas Cabàlies és una proposta didàctica d’educació ambiental elaborada per la Fundació Catalana de l’Esplai que complementa els projectes de Custòdia de les finques Patrimoni de l’Entitat i en aquelles en les que té un marc de Col·laboració de Custòdia amb els propietaris.